blog image 26.10.2020

6 produse utile pentru masculin și de sex feminin de sănătate

6 produse utile pentru masculin și de sex feminin de sănătate

1. Ouă ecologice de pui în aer liber.

Deși proteinele sunt în mai multe tipuri diferite de alimente, dar numai în produsele de origine animală, în special în ouă de pui la aer liber, proteine "complete", adică conțin toate aminoacizi. Astfel de ouă încă contin luteina si zeaxantina pentru o vedere buna, colină pentru a creierului, ale sistemului nervos și vascular, precum și vitamina B12.

2. Somon.

Somonul este o sursa de grasimi omega-3, EPA și DHA, care sunt utile pentru cardiovascular și a sistemului digestiv, dar, de asemenea, pentru sănătate mentală și fizică. Consumul de pește poate preveni moartea. Deosebit de util este somonul, vylovlennyy în sălbăticie Alaska.

3. Organic ulei de nucă de cocos.

În afară de faptul că uleiul de nucă de cocos este excelent pentru a glandei tiroide și a metabolismului, acesta este încă bogat laurinovoy acid, care se transformă în organism în monolaurin - monoglicerid, capabil de a distruge virusurile cu lanțurilor de lipide de înveliș (herpes, gripa, rujeola, bacteriile gram-negative și cele mai simple, cum ar fi Giardia lambila). Conținute în ulei trigliceridele cu o lungime de lanț (TSC) au numeroase beneficii pentru sănătate, de exemplu, accelerarea metabolismului și combaterea prin bacterii straine.

De asemenea, este foarte interesant recenta descoperire a fost faptul că uleiul de cocos poate servi natural leac pentru boala Alzheimer, deoarece TSC sunt una dintre principalele surse de corpilor care servesc suplimentar de combustibil pentru creier, ceea ce poate preveni atrofie a creierului care se produce la demență.

Ulei de nucă de cocos este benefic pentru sistemul digestiv și nu provoacă creșteri bruște ale nivelului de insulină în sânge, astfel încât rapidă a fluxului de energie poate fi doar în zi de a mânca o lingura de ulei de cocos sau adăugați-l în dieta dumneavoastră.

Asigurați-vă că selectați organic ulei de nucă de cocos, care nerafinirovano, neotbeleno, termic neobrabotano, nu conține chimicale și ingrediente modificate genetic. Ca un beneficiu suplimentar de nucă de cocos ulei în afară de gastronomie are o mulțime de alte aplicații - de la îmbunătățirea aspectului pielii, înainte de utilizarea lui în acordarea primului ajutor și chiar pentru acasă de recoltare.

4. Afine.

Afine are efecte benefice asupra profilului lipidic, reduce riscul de diabet zaharat de tip 2. Datorită abundența în fructe de padure de antioxidanti, ele sunt considerate unele dintre cele mai bune în combaterea imbatranirii premature. De asemenea, se consideră că afinele amelioreaza inflamatia intestinului, în special, colita ulcerativă.

5. Sfecla.

Sfecla conține un nivel ridicat de immunostimuliruyuschego De vitamina c, fibre și minerale vitale, cum ar fi potasiu (important pentru a lucra nervilor și mușchilor) și magneziu (util pentru oase, ficat, rinichi și pancreas). Sfecla conține, de asemenea, folat de vitamina B, care reduce riscul de malformații congenitale.

6. Dovleac (mai ales în timpul iernii).

Dovleac la doar o porție conține 457% doza zilnică recomandată de vitamina K. În ea există, de asemenea, vitamine: A - puternic un antioxidant care are efecte benefice asupra pielii, vederii și mucoase, protejează împotriva anumitor tipuri de cancer; vitaminele C și E, vitamine b, calciu și magneziu.

Lăsați un comentariu