blog image 05.11.2020

5 condimente, care reduc nivelul de zahăr din sânge

5 condimente, care reduc nivelul de zahăr din sânge

Menținerea unui nivel normal de zahăr în sânge (USK) este extrem de important pentru sănătatea omului. Hipoglicemia este o stare în care USK de mai jos normale. Oamenii cu gipoglikimiey de multe ori se confruntă cu foametea, tremor, amețeli, transpirații, o puternică emoție. Atunci când munca fizică grea și neregulate de nutriție USK poate fi redusă. Primirea unei mici cantități de zahăr cu lichid sau suc de fructe îmbunătățește starea.

Hiperglicemie - este o stare în care USK de mai sus norme. Un risc crescut de USK provoacă sete și urinare frecventă. Această stare poate degenera în diabet.

Este cunoscut faptul că multe plante, bogate fenolami cu proprietăți antioxidante, pot reduce USK.

Mai jos câteva dintre ele.

1. Scortisoara - jumatate de lingurita de scortisoara zilnic reduce USK. Este cunoscut faptul că scorțișoara îmbunătățește sensibilitatea la insulină la pacienții diabetici.

2. Garoafa - acest condiment nu numai că reduce USK, dar, de asemenea, are proprietăți antibacteriene, și, de asemenea, anti-inflamator și analgezic. Ulei de cuișoare, uneori folosesc la dinți și dureri de cap.

3. Uscate de oregano - în dieta mediteraneană, acest condiment este foarte popular. Este cunoscut faptul că ea reduce USK, are proprietăți antibacteriene și proprietăți antiparazitare. Sub formă de ulei de oregano este utilizat în tratamentul păduchi.

4. Ceai de salvie - un studiu realizat în Germania arată că la diabetici, au luat ceai de salvie, pe stomacul gol, USK ponighalsya.

5. Usturoiul - scade USK, IAD, colesterol. Are antivirale și antibacteriene, este un puternic immunostimulyatorom.

Lăsați un comentariu